Vioolles

Zin om viool te leren spelen? Ik geef vioolles in Amsterdam Zuid en leer het je graag :).
Les aan huis is ook een optie!

Vioolles Amsterdam Zuid

Wat kun je van de lessen verwachten?
Voor beginners gebruik ik verschillende methodes zoals Speel Viool, Zo Speel ik viool, Stepping Stones en Sassmannshaus. Daarnaast is er een uitgebreid repertoire aan voordrachtstukken al vanaf beginnersniveau. Leerlingen die al eerder les hebben gehad krijgen uiteraard maatwerk aangeboden. Ook organiseer ik regelmatig voorspeelmiddagen, voor de kerstvakantie en voor de zomervakantie. Leuk om dan te laten horen wat je hebt geleerd!

Evelien VioolOver mij
Ik ben een warme, empathische docent, kan goed invoelen en besteed veel aandacht aan de basistechniek. Daarnaast vind ik humor ook belangrijk in de les. Zelf ben ik hoogbegaafd en hoogsensitief, waardoor kinderen die zich hierin herkennen zich snel thuis zullen voelen bij mij. Maar natuurlijk zijn alle kinderen welkom! De ideale leeftijd om te starten is naar mijn mening vanaf 6 jaar.

Sinds 2009 geef ik zowel privé- als groepslessen viool en ben daardoor zeer ervaren in het geven van vioolles en afstemmen op wat een leerling nodig heeft. In het begin van mijn loopbaan werkte ik bij de Muziekschool Rhenen, Muziekschool Vianen en startte tegelijkertijd mijn eigen praktijk. Van 2009 tot 2016 werkte ik als viooldocent bij het Leerorkest in Amsterdam Zuid-Oost en Amsterdam Nieuw-West.

Beluister hier “Pocahontas”. Viool: Evelien Graat, Piano: Faucon de Klijn

Meer muziek van mij is te beluisteren op Soundcloud. Ook ben ik net gestart met een YouTube kanaal, waar ik filmpjes ga posten over vioolspelen. Bijvoorbeeld hoe je je viool stemt, nuttige oefeningen en liedjes die je thuis kunt spelen. Leuk om dit in de gaten te houden. 🙂

Music Mind Games & Muziektheorie:
Sinds 2015 ben ik gecertificeerd Music Mind Games Teacher.
27336920_1690263761030355_6716553238116714277_n
Om de muziektheorie en het notenlezen goed onder de knie te krijgen, kun je op woensdagmiddag meedoen met Music Mind Games.

Dit is een methode waarbij je door het doen van spelletjes al spelend noten leert lezen. Erg leuk en erg leerzaam!

Iedere woensdagmiddag van 16.45 tot 17.30 uur kun je meedoen! (bij voldoende aanmeldingen gaat dit in september 2020 weer van start).

Bekijk hier  een Music Mind Games filmpje.

Wie vioolles bij mij volgt mag meedoen met Music Mind Games. Dit is inbegrepen in het lesgeld. Ook krijg je modules met huiswerk uit een theorieboekje dat ik heb geschreven. Daarnaast krijg je toegang tot Earz, waarmee je online leuke oefeningen kunt doen om de muziektheorie onder de knie te krijgen.

Ik ben ervan overtuigd dat deze combinatie het beste is om theorie en praktijk te combineren. Leerlingen die een theoriecursus bij mij volgden met deze blended learning mix, haalden minimaal een 9 op hun eindtoets!

Locatie:
Amsterdam Oud Zuid (Stadionbuurt). Vanwege Corona geef ik nu ook online lessen!

Tarieven per maand*
gratis-proefles

 

30 minuten vioolles – 99 euro
45 minuten vioolles – 149 euro
60 minuten vioolles – 199 euro
60 min per 2 weken – 99 euro

30 minuten duoles viool  – 80 euro
45 minuten duoles viool  – 120 euro
60 minuten duoles viool  – 160 euro

30 minuten trioles viool  – 37,50 euro
45 minuten trioles viool  – 56,50 euro
60 minuten trioles viool  – 74,50 euro

Les aan huis – 25 euro toeslag per maand

inschrijven

Praktische info:
Lessen worden wekelijks gegeven, behalve in de schoolvakanties en op officiële vrije dagen. Zie https://www.schoolvakanties-nederland.nl en https://www.feestdagen-nederland.nl/.

Meld je nu aan

Waarom muziek maken zo goed (en fijn) voor je is! Lees hier het artikel van Prof. dr. Erik Scherder

* De kleine lettertjes (algemene voorwaarden):
Per schooljaar worden 38 tot 40 lessen gegeven op een vaste dag en tijd in de week. Het totale lesgeld van het schooljaar wordt wordt verdeeld over 12 maanden en voor iedere 1e van de maand vooruit via automatische incasso voldaan.

Wanneer een les niet door kan gaan vanwege afwezigheid van de docent, wordt een inhaalles ingepland en indien dit niet mogelijk is, de les gerestitueerd. Wanneer de leerling zelf niet kan, wordt de les minimaal 24 uur van te voren afgemeld en (indien mogelijk) een inhaalles ingepland.

Restitutie van het lesgeld vindt nooit plaats wanneer de leerling zelf niet naar de les kan komen. De inschrijving geldt voor 1 kalenderjaar en na dit jaar is de opzegtermijn 1 maand, ingaande vanaf de 1e dag van de daarop volgende maand. De eerste maand van de inschrijving geldt als proefmaand en is dan nog op ieder moment opzegbaar.

Lessen worden wekelijks gegeven, behalve in de schoolvakanties en op officiële vrije dagen. Zie https://www.schoolvakanties-nederland.nl en https://www.feestdagen-nederland.nl/.

Voor meer info kun je mij bellen/een Whatsappje sturen op 06-52595240 of mailen.

Wie weet tot snel!