This is me!

91410914_3103808602983782_4363534370116468736_n (1)

Opleiding en ervaring:

Vanuit mijn achtergrond als violiste en cultureel ondernemer weet ik goed wat er speelt in het culturele veld. Daarnaast heb ik tijdens mijn Conservatorium studie de Minor Kunst & Zaken gevolgd omdat ik toen al interesse in het ondernemersschap had. Daarin leerde ik projecten opzetten, een marketingplan schrijven, marktonderzoek te doen en alle kennis die nodig is voor een accurate boekhouding. Meer info? Bekijk mijn curriculum vitae >>>


Competenties die ik beheers:

– Projectleiding
– Teamcoördinatie
– Producties van A tot Z
– Subsidie aanvragen
– Fondsen- en sponsorwerving
– Financiële administratie en verantwoording
– Programmering concerten
– PR

Persoonlijke eigenschappen

In de jaren dat ik werkzaam ben geweest als ondernemer heb ik een groot relatienetwerk binnen de culturele sector en onderwijsinstellingen in Amsterdam opgebouwd en ben van nature een echte netwerker, waardoor ik snel een relatiebestand voor een organisatie weet op te bouwen en uit te breiden.

Mijn idealisme is altijd de kern in het aangaan van projecten, voldoening halen uit mijn werkzaamheden staat voorop. Omdat muziek verweven is met mijn persoonlijkheid, is dit de core waar ik mij op wil richten. Als viooldocente ben ik zeer geïntrigeerd door pedagogiek, empathische communicatie met kinderen en gedragsproblematiek. In de tijd dat ik bij het Leerorkest in Amsterdam Zuid-Oost werkte heb ik hier veel in geleerd en vond het zeer dankbaar werk om kinderen die het thuis moeilijk hadden – en daardoor gedragsproblemen vertoonden – op een positieve manier te voeden met aandacht en muziek.

Ik ben iemand die goed is in het initiëren van nieuwe projecten, leiding kan geven, van nature een netwerker is, overzicht weet te behouden, prioriteiten kan stellen en een echte communicator is. Ik houd van samenwerken en vind het ook fijn om zelfstandig te werken.

Als leidinggevende zou ik mijzelf omschrijven als empathisch, zakelijk, warm, overtuigend, sensitief en ambitieus. Ik ben een harde werker die snel en efficiënt zorgt dat doelen worden behaald en daarbij ook goed aan kan invoelen wat ieders wensen en belangen zijn. Daadkracht is een van mijn sterkste kanten.

Om mijn curriculum vitae te bekijken, klik hier >>>